Välkommen till Bellevuepersienne!

Om företaget

Det har tillverkats mer än 500 000 persienner på företaget Bellevuepersienne sedan 80-talet – en siffra som fortsätter att öka. Vi är övertygade att anledningen till att våra persienner blivit så populära är dels det patenterade systemet som eliminerar monterings- och servicekostnader, och dels att vi fokuserar på bra kvalitet i vår tillverkning här i Malmö.

Vi hoppas förstås att ni vill testa våra produkter och bli nöjda och återkommande kunder. I dagsläget säljs våra persienner i nästan hela Sverige och vi får allt fler återförsäljare, vilket vi är mycket glada för.

Mannen bakom företaget och idén till persiennerna är Evert Christoffersson, och det hela började med att han stötte på ett problem på marknaden, nämligen att nyare isolerglasfönster gjorde att persiennen var tvungen att placeras frihängande.

Där föddes idén till att persiennerna skulle hålla hög kvalitet, vara enkla att montera och även hållas på plats även i öppet fönsterläge. De ska också vara lätta att plocka ner för rengöring. Självklart har våra persienner alla de här egenskaperna idag!