Våra persienner

Bellevue Standard är persienner i standardformatet 25mm med sidoskenor. Det som är unikt med våra persienner är det patenterade Bellevuesystemet, som gör att du slipper kostnader för montering och service. Det är mycket enkelt att plocka ner persiennerna för rengöring och de tål vatten – spola t.ex. av dem i duschen och torka!

Om standardutförandet inte passar har vi även alternativ som är anpassade för fönster med annan glaslist än standard. Persiennen, som heter Bellevue A-line, är också utrustad med styrlinor.

En annan fördel med Bellevue Standard 25mm är att det är att persiennerna hålls på plats även när fönstret är öppet. Den patenterade konstruktionen sparar mycket tid åt såväl hantverkaren som alla som installerar persiennerna där hemma på egen hand.

Naturligtvis finns våra persienner i de vanliga formaten frihängande eller mellanglasmodell. Det är som namnen antyder persienner som hänger fritt med skena alternativt den inbyggda varianten mellan fönsterglasen.

Har ni några frågor om Bellevue A-line ber vi er kontakta oss. Detsamma gäller för att få prisuppgift på våra persienner och andra solskyddsprodukter. Priserna är konkurrenskraftiga och våra persienner tillverkas i Malmö, vilket borgar för fullständig kvalitetskontroll och uppföljning på alla delar av tillverkningen.

Träpersienner

Träpersienner kompletterar och dekorerar ett rum som en fin möbel. Dessutom ger den samma skydd mot sol och insyn som vanliga persienner med aluminiumlameller. Persiennerna tillverkas på plats i Malmö, vilket garanterar hög kvalitet – det är genuina svenska hantverk.

Men det bästa med våra träpersienner är att du själv kan välja exakt hur de ska se ut. Eftersom vi står för vår egen tillverkning kan vi erbjuda skräddarsydda träpersienner där du själv väljerbåde lamellern och stegband.

Lamellerna kan vara gjorda i massivt trä; exempel på material som finns att välja på är solid furu, körsbär, ask, teak, bok, björk eller mahogny, alternativt med lasyr.

Till och med stegbanden anpassas efter kundens önskemål och kan till exempel vara röda, blå, grå, svarta eller en mängd andra färger.

Väljer man materialen med omsorg kommer träpersiennen att se fantastisk ut när den kommer på plats och komplettera det befintliga möblemanget på ett smakfullt sätt. Kontakta oss för mer information.